Post by tonregegitab on Feb 6, 2022 0:39:48 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים 2022 version ▞▞▞
3D.
הגרפיקה בסדר אבל אחרי כל רמה יש 2 הוספות של 30 שניות אז זו בעצם פלטפורמה להוספות.
אפלקציה מצחיקה וכיפית משחק כיף מאוד אבל באסה כי יש כול שניה פרסומות😐
יותר מדי פרסומות
APK רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים.
ממש מודעה כל 20 שניות. כל רמה נמשכת כ-20 שניות ואז בסוף הרמה מודעה נוספת. חוץ מזה זה משחק קטלני זמן מהנה.
אני אוהב את המשחק הזה זה כיף ומהנה אם אתה לא אוהב את המודעות הפעל מצב טיסה שמסיר פרסומות
נורא. המשחק מהנה רק 5 דקות בנוסף יש פרסומות אחרי כל רמה שזה יותר מדי. וכשאתה פותח כלי נשק על ידי עליית רמות, נחשו מה, עוד מודעה
מ ש ע מ ם
פעם זה כיף, עכשיו זה מבאס. בכל פעם שאני פותח אותו, הוא נסגר. אפילו לא יטען. הסרתי את זה והיה צריך להתחיל הכל מחדש. עכשיו זה פשוט לא נטען.
Hit Master 3D - Knife Assassin Екшън cne
המשחק הזה כיף, אין פרסומות כשאני מכבה את ה-WiFi אבל נתתי לו 3 כוכבים כי יש לך רק 2 סוגים של אויבים זה יהיה יותר כיף אם תוסיף עוד 5
זה טוב אבל אתה חוזר על אותו דבר שום דבר לא חדש הלוואי שהיה מצב אינסופי זה יהיה טוב יותר
... צפיה ישירה נאור ציון · צפיה ישירה מתנקש אמריקאי · צפיה ישירה מתחת לכיפה השקופה עונה 3 פרק 3 ... לפי מה נמדדים צפיה באינטרנט · לעשות רוצח צפיה ישירה
אם הייתי יכול לתת לו דירוג שלילי הייתי עושה זאת. אתה צריך לצפות במודעה בכל פעם שאתה מסיים שלב ולאחר מכן גם בפרסומות אחרות. יותר מדי לטעמי !!!!
ובכן זה משחק טוב בסך הכל אבל הרמות חוזרות על עצמן, זה מרגיש כאילו אתה עושה את אותה הרמה כל הזמן.
כן לא
כיף בהתחלה אבל בסופו של דבר קל מדי וחוזר על עצמו, משאיר אנשים מעורבים מספיק כדי להציג מודעות אחרי כל רמה.
המשחק הזה קל מאוד לשחק והמשחק הזה טוב מאוד
כיף לכמה רמות. ואז הכל אותו דבר. לְפַהֵק!
המשחק מספק, אבל המודעות.
הגיע הזמן לשלוף את הסכינים! אוהבים סרטי אקשן וריגול? אוהבים להביס יריבים בצורה שקטה? אז בואו לאתגר את עצמכם במשחק האגדתי רוצח שכיר 3D!
אני אהבתי את זה כל הכבוד למי שאמצי את זה
התרסק לפני הרמה השנייה והייתה לי מודעה ארוכה ממה שיצא לי לשחק.
זה משחק מהנה שאתה יכול לשחק כאשר אתה משועמם אבל יש הרבה פרסומות. אבל אתה יכול פשוט להפעיל את מצב הטיסה ולא יהיו פרסומות
רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים - אפליקציות ב-Google Play
לא הכי טוב
עוד לא שיחקתי בו הרבה, אבל עד עכשיו אני אוהב את זה!!!! כיף ומוציא תסכול. קל לשחק, אך עדיין נותן אתגר קטן. כל הכבוד. לא יכול לחכות לראות מתי אצליח לבחור כלי נשק אחרים כמו הכוכבים הזורקים.
זה טוב מאוד ויש בעיה כלשהי בפרסומות
אקדח - יוניונפדיה
אם זה לא היה הפרסומות הכפויות אחרי כמעט כל רמה זה יכול להיות כיף. ולגבי הגרפיקה היפה ה-N64 שלי הרבה יותר טוב..... רק אל תעשה את זה.
הרפתקאות - App Store הורדות ב-iTunes
משחק טוב אבל אימוג'י העזרה של הבנים צריך להשתנות והבנות קולות את זה בגלל שזה קול של בנים (האימוג'י לעזרה של הילד הוא:😐)
מידע נוסף: משחק פעולה/אקשן משחק לאנשים משוגעים בלבד אתה משחק כבחור ... הסיפור של PayBack לוקח אותנו שוב כ"Soldier of Fortune" (שכיר חרב),
המשחק עצמו בסדר, אבל הפרסומות מטורפות. קיבלתי מודעה אחרי Lvl 2 וזה היה 30 שניות, אז עשיתי עוד כמה רמות וזה היה אותו הדבר. אנא תקן זאת
המשחק היה מהנה וקל אבל חזר על עצמו מעט. נכון לזמן האחרון בכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה קורס לי את הטלפון.
Bike Race:Motorcycle Games Motorsport jphx
המשחק הזה הוא מאוד ניסיון בשביל זה המשחק הזה עוזר לשפר את המטרה שלך. אז בגלל זה אני אוהב את המשחק הזה
המשחק הזה טוב מאוד אבל פרסומות
הרבה פרסומות! הרמות קצרות יותר מזמן השמעת המודעה.
Hit Master 3D - Knife Assassin Darbības spēles ybz
זה ממשיך לשחזר רמות כל כך טיפשי ומשעמם...😥😥😥😥😮😮😮😮😓😓😓😓
משחק מהנה אבל יותר מדי פרסומות...
Hit Master 3D - Knife Assassin Darbības spēles ybz
לא שיחקתי 15 שניות כשנפגעתי עם מודעה של 30 שניות וביקשתי לדרג. זה כל המשחק. שחקו 15 שניות, צפו במודעה, חזרו.
המשחק הזה מאוד נהנה לשחק וגם משעמם כי יותר מדי פרסומות, בכל פעם שאתה מנצח, תהיה מודעה.. אנחנו משחקים 15 שניות, פרסומות מוצגות 30 שניות.. אולי היוצר שלו ישן וחולם
רשימת שיתופי פעולה של במאי קולנוע ומלחין
אני אוהב את המשחק הזה 🎮 כי הוא קל מאוד לגעת רק בראש האויב
🤑🤑🤙👍👍🇯🇴 🏳🇪🇬
Android. 5.0 ואילך. סיווג תוכן. לכולם מגיל 10 ומעלה. אלימות מתונה ... רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים · CASUAL AZUR GAMES · קרבות מן האגדות ממתינים!
זה טוב אבל צריך להיות יותר קשה אנחנו רק נותנים להם צילום ראש והם מתים צריכים להיות רובים ועוד דברים נלחמים